Egyszerűen Nemzetközi

Készülékek
Shadow

Nem szükséges további technikai eszköz vásárlása és igénybevétele abban az esetben, ha a külföldi hívószámára beérkező hívásait csak átirányítani kívánja egy a már használatban levő bármilyen magyar telefonszámára. Ez akkor előnyös különösen, ha a külföldi hívószámon kizálólag csak hívásokat kíván fogadni.

Kétirányú vonalhasználat esetén egy készülék beiktatása szükséges a vonalas telefonkészülék és az internet végpont (modem vagy router) közé. A Hanghálós vonala interneten keresztül veszi fel a kapcsolatot rendszerünkkel. Szolgáltatásunk minőségének fenntartása és a hibátlan ügyféloldali beállítások érdekében hálózatunk végpontjain csak a Hangháló által beállított és letesztelt készülékek illeszthetők rendszerünkre, amelyhez tetszőleges vonalas telefon csatlakoztatható.

A lejjebb bemutatott készülékek határozzák meg előfizetőnk vonalhasználatának módját. Bármely készüléket is csatlakoztatja, előfizetőnk azonnal használhatja szolgáltatásunkat a megrendelést követő kiszállítás után. Az előfizetői készülék csatlakoztatása a routerhez és a vonalas telefonkészülékez olyan egyszerű, hogy szakember beavatkozása nélkül is elvégezhető. Előfizetőink körében a telefonkészülékek közül a legnépszerűbbek a vezeték nélküli vonalas hordozható telefonkészülékek. Cégünk vonalas telefonkészülékeket nem forgalmaz. Szolgáltatásunk megrendelése az országok menüpont alatt az ország kiválasztása után lehetséges.

Készülékeink házon belüli használatra készültek, így kültéri használatuk esetén az üzembizos működésük nem garantálható. Kérjük, tájékozódjon a szolgáltatásunk előfeltételeivel kapcsolatos információkról is!

Hangháló külföldi vonalainak használata előfizetőnk igénye szerint alakítható ki.

Az egyazon telefonkészüléken használt meglévő magyar vezetékes telefonvonal és a külföldi telefonvonal együttes használatához szükséges készülékLinksys SPA 3102
Cisco divízió alá tartozó Linksys SPA 3102

Csatlakozások:
1 db helyi analóg vonal csatlakozó (1xFXO, RJ-11, sötétzöld jelölésű aljzat)
1 db analóg telefon csatlakozó (1xFXS, RJ-11, világoszöld jelölésű aljzat)
1 db ethernet csatlakozó (UTP, RJ-45, sárga jelölésű aljzat) router funkció bekapcsolása esetén használandó
1 db internet csatlakozó (UTP, RJ-45, kék jelölésű aljzat)

Beüzemelési leírás
Beüzemelési ábra
Gyári dokumentáció

Ára: 24 990 Ft*

* az ár tartalmazza a 27%-os áfát, a postaköltséget és a Hangháló csatlakozási beállításainak elvégzését.

Az egyazon telefonkészüléken használt meglévő magyar vezetékes telefonvonal és a külföldi telefonvonal együttes használatához szükséges készülékCisco SPA 112
Cisco SPA 112

Csatlakozások:
2 db analóg telefon csatlakozó (2xFXS, RJ-11, szürke jelölésű aljzat)
1 db internet csatlakozó (UTP, RJ-45, kék jelölésű aljzat)

Beüzemelési leírás
Beüzemelési ábra
Gyári dokumentáció

Ára: 18 990 Ft*

* az ár tartalmazza a 27%-os áfát, a postaköltséget és a Hangháló csatlakozási beállításainak elvégzését.Meglevő irodai telefon alközpontját kívánja használni szolgáltatásunkhoz a jelenlegi telefonvonalai mellett.Amennyiben előfizetőnknek olyan telefon alközpontja van, ami képes az IP alapú (SIP) rendszer kezelésére, akkor nincs szüksége további eszközök vásárlására a Hangháló rendszerének csatlakoztatásához.

Ha azonban telefon alközpontja nem képes az IP alapú kommunikációra, akkor a Hangháló vonalát analóg fővonalként lehet csatlakoztatni legegyszerűbben valamelyik fenti Cisco SPA készülék használatával. A vonal beiktatásakor előfizetőnk telefon alközpontjának karbantartását végző szakember beavatkozása is szükséges ahhoz, hogy az alközpont megfelelően kapcsolja a Hangháló fővonalát annak érdekében, hogy mindig a legolcsóbb percdíjjal történhessen a kihívás.

Minden alközpontos megoldás esetben kérjük, hogy a vonal megrendelése előtt itt egyeztessen velünk!Ha még nem rendelkezik telefon alközponttal vagy a régit le kívánja cserélniYealink T48S Gigabit IP Phone
akkor kérjük jelezze nekünk üzenetküldő oldalunkon keresztül. Rövidesen meg fogjuk keresni a megadott elérhetőségen helyszíni felmérés és egyeztetés céljából.

Az általunk kiépített IP alapú telefon alközpont fizikailag az ügyfél telephelyén üzemel. Kínálatunkban az USAban kifejlesztett Cisco és a Yealink IP telefonkészülékekkel dolgozunk, amivel az irodákban a lehető legmagasabb színvonalon érhetők el hibrid telefon alközpontjaink segítségével a mai világ legmodernebb szolgáltatásai, és e mellett a hagyományos analóg, ISDN és mobil kihívó rendszerek is. Az alközpont távoli hozzáférés lehetőségének köszönhetően egy későbbi működési módosítást interneten keresztül is el tudunk végezni, akár néhány órán belül! Hardveres módosítás vagy hiba esetén Sopron 60 km-es körzetében a gyors személyes kiszállást is biztosítani tudjuk. Részletek itt

ISDN telefonkészülékeivel kívánja használni a külföldi telefonvonalát a meglevő magyar ISDN vonalával egy időben, de nem rendelkezik előfizetőnk telefon alközponttal.A fent bemutatott Cisco SPA típusokhoz csak analóg telefonkészülékeket lehet csatlakoztatni, ISDN készülékeket nem. Abban az esetben, ha előfizetőnk tovább kívánja használni ISDN telefonkészülékeit, akkor mindenképpen telefon alközpontra lesz szüksége. Léteznek költségtakarékos kis alközpontok, ami maximum 2-3 ISDN telefonkészülék lekezelésére képes.
Go to top